Planer i støbeskeen for 2021

Madfællesskabet har planer om mange spændende aktiviteter rundt i landet i 2021.

Læs mere →
Lokale fødevareproducenter speeddatede på Krenkerup Gods

Mere end 50 producenter og aftagere var samlet, da Madfællesskabet arrangerede "Book en Mark" på Krenkerup Bryggeri på Lolland.

Læs mere →
Deltag i Book en Mark i Lejre

Er du køkkenchef, grossistvirksomhed, restauratør – og vil du vide mere om dine råvarers oprindelse? Eller er du fødevareproducent, der vil opdyrke nær-markedet? Så deltag i Book en Mark på Drejergården i Lejre den 21. september.

Læs mere →
Deltag i Book en Mark på Lolland

Er du aftager - og vil vide mere om, hvor dine fødevarer kommer fra? Eller er du producent, og vil du gerne udforske nye markeder og afsætningsmuligheder? Så deltag i Book en Mark på Krenkerup Gods på Lolland den 8. september.

Læs mere →
Madfællesskabet i nyt fødevareprojekt: Nødhjælp til den trængte branche

COVID-19 har forandret virkeligheden for restauranter, underleverandører og kantiner. Nyt fødevareprojekt skal komme den trængte branche til undsætning.

Læs mere →